Традиции на времето, антикварен панаир София 2021

Традиции на времето, антикварен панаир София 2021

Първият по рода си Антикварен панаир в София беше интересен и емоционален за всички, взели участие. Идеята на организаторите – Съюзът на антикварите в България и Съюзът на колекционерите в България е той да се превърне в традиция, да се развива, да привлича разнообразна и все по-широка публика и да буди интереса към опознаване на вълнуващия свят на антиквариата. 

Усещането да притежаваш рядък предмет, който носи духа на времето си, (нещо, което се разкрива в качествения материал, в ръчната рисунка, в определената форма и специфичното си приложение) е изкушаващо за немалко хора.

На 18-и септември на антиквания панаир в София присъстваше разнообразна публика. От млади хора, заинтригувани от различното, което се предлага, през арт дилъри и антиквари до хора с ярко изразен афинитет към антиквариата. Нали това е идеята на панаира? Да разнообразява, да провокира и да събира.

Нека проливният дъжд – един неканен следобеден гост на организираното събитие от Съюза на антикварите в България и Съюза на колекционерите в България да е на късмет и антикварните панаири да се превърнат в традиция за София. Такава, която да разнообразява и обогатява културния и социалния ни живот.

Коментирай

Вашият е-мейл няма да бъде публикуван.